Edició 2021 > > A5. Curs “Comunicació per a projectes d’arts escèniques”

A5. Curs “Comunicació per a projectes d’arts escèniques”

Curs dins del marc extensió universitària de la universitat de valència

  • Lloc: Pendent de definir
  • Data: Dimecres 13, dijous 14 y divendres 15 d’ octubre de 2021 
  • Horari: De 10h a 14h Tres dies. 3 hores dimecres, 3 hores dijous i 4 hores divendres. Total hores: 10
R:

La viabilitat dels projectes d’arts escèniques sol estar condicionada per la seua capacitat per a atraure públics. La comunicació és una eina bàsica per a aconseguir aquest objectiu. D’una banda, ens ajuda a despertar l’interés, fent que el nostre espectacle o festival siga notícia. Per un altre, estableix un diàleg directe amb els potencials espectadors a través de les xarxes socials.

Aquest curs presenta les nocions bàsiques per a crear una estratègia de comunicació, amb directrius a l’hora de preparar materials adequats per a informar la premsa i claus que ajuden a projectar una imatge professional, cohesionada i pròxima al públic en els diferents perfils de les xarxes socials.

En un món saturat d’informació, comunicar de manera estratègica resulta imprescindible per a fer-se sentir.

Continguts

Exposició de coneixements mínims, anàlisis de casos reals i pràctiques conjuntes i personals aplicatdes als projectes de l’alumnat

Imparteix María García Torres

A qui va dirigit el curs?

Professionals i estudiants del sector de les arts escèniques que desitgen entrar en contacte amb el món de la comunicació per a millorar la posada en peu i funcionament dels seus projectes. Professionals i estudiants de periodisme, comunicació audiovisual, publicitat i màrqueting que vulguen complementar els seus coneixements.

Total places a través de la Universitat de València: 16

COST DE LA CERTIFICACIÓ DEL CURS EXPEDIT PER LA UNIVERSITAT DE VALÈNCIA

25€ (aprox) per a alumnes de la Universitat de València / 36€ (aprox) per a alumnes externs

Inscripciones açí

 

Amb la col·laboració de

 

Professors / Ponents

María García Torres

María García Torres es periodista y gestora cultural, con una década de experiencia como informadora en diversos medios, desde 2009 pasa a la comunicación como free lance, diseñando y desarrollando estrategias para centros culturales, entidades públicas y empresas privadas.

Ha trabajado para la Secretaría Autonómica de Cultura y la Concejalía de Acció Cultural del Ayto de València, también para AVETID (Asociación Valenciana de Empresas de Teatro y Circo), Centre Teatral Escalante, Teatre El Musical o Sala L’Horta entre otros. Desde hace una década gestiona la comunicación de Sala Russafa.

Horari i lloc:

Subscriu-te al nostre newsletter

* indicates required