Edició 2021 > > A4. Curs d’interpretació

A4. Curs d’interpretació

¿Y si dejamos de fingir?

  • Lloc: Espai Multicultural de la Facultad de Filologia, Traducción y Comunicación. Av. de Blasco Ibáñez, 32, 46010 València, Valencia.
  • Data: Dimarts 28, dimecres 29 i dijous 30 de setembre de 2021
  • Horari: De 10h a 14:30h 
R:

L’objectiu fonamental del taller és que els actors sàpien què estan fent en l’escena i per a què.
Qüestionarem i ens alliberarem de conceptes bàsics de la interpretació (com poden ser la veritat, la presència, l’emoció, el personatge, el drama, el gest…) per a proposar altres més eficaços, que ens traguen de l’abstracció, ens moguen a l’acció i ens vinculen amb allò que està succeint en escena.

Metodologia

A partir de textos, planejarem i practicarem diferents jocs, no sols com a simples condicionants sinó també com a oportunitats per a utilitzar les millors capacitats. Perquè al final, res és comparable a la satisfacció de jugar, de participar en allò que sabem “una trobada”. 

Imparteix Jaume Pérez

A qui va dirigit?

Actors i actrius.

Total places:10

Curso Gratuito 

Per inscriure’t, envia un correu a coordinacion@russafaescenica.com  amb l’assumpte INSCRIPCIÓ CURS i indicant el teu nom, cognoms, telèfon mòbil i a quin curs vols inscriure’t.

 

Amb la col·laboració de

   + 

Professors / Ponents

Jaume Pérez

Jaume Pérez comenzó a formarse como actor en la esad de Valencia. Se traslada a Barcelona para licenciarse en dramaturgia y dirección en el Institut del Teatre. Además de dirigir trabaja eventualmente como dramaturgo, docente de interpretación, actor, escenógrafo, diseñador… En 2011, tras una invitación para participar en la primera edición de Russafa escènica, formó con Juli Disla la compañía Perez&Disla.

Horari i lloc:

Subscriu-te al nostre newsletter

* indicates required