Edició 2021 > > A3. Curs d’escriptura teatral i dramatúrgia

A3. Curs d’escriptura teatral i dramatúrgia

Escribir: empezar una y otra vez

  • Lloc: SGAE Valencia (C/ de la Blanqueria, 6, 46003 València, Valencia)
  • Data: Dimarts 28 i dimecres 29 de setembre de 2021 
  • Horari: De 10h a 14h (Dos días. 4 horas al día. Total horas: 8)
R:

Quin és el plantejament del taller?

A partir de l’anàlisi d’una sèrie d’elements bàsics sobre l’escriptura dramàtica, alternant teoria i pràctica, cada participant repensarà un text teatral que tinga ja escrit, o bé, una obra que tinga entre mans.

A qui va dirigit?

A tots aquells autors/res, actors, actrius i directors/res que desitgen iniciar-se o recordar la tècnica essencial de l’escriptura teatral.

Imparteix Paula Llorens 

  • Total places: 12
    5 places per a participants en Russafa Escènica 2021
  • 7 participants lliures (per ordre d’inscripció)

CURS GRATUÏT 

Per inscriure’t, envia un correu a coordinacion@russafaescenica.com  amb l’assumpte INSCRIPCIÓ CURS i indicant el teu nom, cognoms, telèfon mòbil i a quin curs vols inscriure’t.

 

Amb la col·laboració de

Professors / Ponents

Paula Llorens

Paula Llorens és la fundadora i directora artística de Cactus Teatre. Actriu, directora i dramaturga. Alguns dels seus títols com a autora i adaptadora són: Tirant (Premi a la Millor Adaptació de les Arts Escèniques Valencianes); El abrazo de los gusanos per a Dramaturgias actuales de l’INAEM, Historia de una maestra, Inquilinos (Premi de Dramaturgia Hispana de Chicago), Una guerra invisible (Premi Rafael Cózar). És docent de Dramatúrgia a l’Escola de l’Actor de València i imparteix el Taller d’iniciació a l’escriptura dramàtica de la Universitat de València.

Horari i lloc:

Subscriu-te al nostre newsletter

* indicates required