Edició 2021 > > A9. Presentació de llibre

A9. Presentació de llibre

Presentació de llibre amb Celeste González

  • Lloc: Universitat Popular de València de las Naves de Ribes – Parc central de València
  • Data: Dissabte  2  de octubre 2021
  • Horari : A partir de las 11:00h
R:

Després d’haver presentat a Espacio Inestable dins del marc del Festival “Ningún hombre me llevará a la cumbre” Celeste González presenta el llibre Regina & Celeste Una correspondència, un llibre escrit a quatre mans amb Regina Fiz i editat a LA UÑA ROTA, “un llibre emocionant i vital, transgressor, sense tabús, necessari. Una correspondència trans”

Aquesta presentació es farà en forma de conversa i intercanvi amb Emilio Añón.

Celeste González, va ser ballarí «de-format» en dansa acadèmica a Las Palmas, Madrid i Saragossa. De 1980 a 1992 va treballar com a intèrpret en el Ballet de Saragossa, Ballet Royal de Wallonie (Bèlgica) i Ballet Nacional d’Espanya, on va interpretar papers solistes i principals. A partir de 1993, signa els seus propis treballs lluny del llenguatge acadèmic. En 2015 rep el Premi de la Crítica de Catalunya en la categoria de «millor solo de dansa» per l’espectacle Wakefield Poole: visiones y revisiones.

Emilio V. Añón Soler va nàixer a València en 1965. Va estudiar Filosofia en la Universitat Literària de València i imparteix classes de Filosofia en l’IES Francesc Ferrer i Guàrdia de la mateixa ciutat. Ha escrit textos didàctics sobre Descartes i Rousseau: “El fantasma encerrado en la máquina” i “Profesión de fe del vicario saboyano” respectivament. També ha col·laborat amb Gema Gisbert Huerta en algun dels seus treballs coreogràfics. Fruit d’aquesta col·laboració va nàixer “Erótica de Olmo”, un text que funciona com una sort de dietari/descripció d’”Olmo”, una peça de dansa de Gema Gisbert Huerta.

ACTIVITAT GRATUÏTA

No et perdis Ningún hombre me llevará a la cumbre de Celeste González en Russafa Escènica

Horari i lloc:

Subscriu-te al nostre newsletter

* indicates required