Edició 2021 > > A10. V Premi de Fundación SGAE + Russafa Escènica

A10. V Premi de Fundación SGAE + Russafa Escènica

R:

El Premi de Dramatúrgia Russafa Escènica. Festival de Tardor, va ser creat per la Fundació SGAE en 2017, a través del seu Consell Territorial de la Comunitat Valenciana, i l’esmentat festival de tardor d’arts escèniques amb l’objectiu d’incentivar la producció artística i fer costat als creadors dramàtics.

El premi consta de 1000€ (IMPOSTOS INCLOSOS) per a el/la autor/a del viver (peça breu) textual més ben valorat pel Jurat.

Jurat compost per: Pedro Giménez, director artístic de la Sala OFF, Teresa de Juan, gestora cultural; Sara Rey, productora teatral; Rosa Sanmartín Pérez, investigadora teatral i José Rafael Ridaura, periodista teatral y actor.

El jurat donarà a conéixer al guanyador del certamen el diumenge 3 d’octubre de 2021.

Una vegada seleccionada la proposta guanyadora, el resultat del seu treball es mostrarà a manera de lectura dramatitzada a la Sala SGAE Centre Cultural de València, previsiblement al febrer de 2022.

Aquesta peça, a més, serà susceptible de participar novament a l’onzena edició de Russafa Escènica. Festival de Tardor.

Per a la transformació de peça curta a peça llarga, el guanyador o guanyadora, comptarà amb la supervisió de Paula Llorens.

Els guanyadors d’este premi en les quatre edicions celebrades fins a hui han sigut: Miguel Serrano (La dislexia de los conejos – 2017), Marian Villaescusa (Shhhh! – 2018), Roberto Hoyo (Lázaro – 2019), y Lara Salvador (Qué sabe nadie – 2020).

Subscriu-te al nostre newsletter

* indicates required