Edició 2018 > > A9. Les nits de Russafa Out amb Tyris

A9. Les nits de Russafa Out amb Tyris

Amb el patrocini de Tyris

TYRIS ON TAP

Carrer de la Taula de Canvis, 6, 46001 València.

5 i 6 d’octubre a les 22:30h

Con el patrocinio de:

R:

Prendre una cervesa i picar alguna cosa a la nit, acompanyat d’actuacions refrescants a l’aire lliure, és possible gràcies a les nits de Russafa OUT amb Tyris. Véns?

ACCÉS GRATUÏT FINS A COMPLETAR AFORAMENT

A.9.1 NAIMA NAIM HULA HOOPS

Divendres 5 d’octubre a les 22:30h

Artista- sòcia activa, membre de la comissió i professora d’Hula Hoops de l’Associació Valenciana de Circ, AVC. (Espai de Circ). On col·labora des de fa anys en cabarets i exhibicions vàries com ara al KAOTIK FESTIVAL, Diputació de València, les olimpíades de circ de CONTORSIÓ FESTIVAL, algunes col·laboracions amb l’associació de valència de circ APCCV, i el FESTIVAL VORAMAR.

També ha treballat en múltiples locals de València com ara són Miniclub, Spook, Terrasses d’estiu…

Recentment la vam poder gaudir en el FESTIVAL IBOGA 2017 i en el ROTOTOM FESTIVAL. Altres festivals on ha actuat són: ELECTRO SPLASH i RUNNING VALÈNCIA, BOOM FESTIVAL i BEING FESTIVAL de Portugal.

 

A.9.2 CONCERT CARLOS LUNA SPOKEN WORD (amb Clara de Luna)

Dissabte 6 d’octubre a les 22:30h

CARLOS LUNA és una de les irrupcions en l’escena de l’spoken word en espanyol més prometedores i enlluernadors de les últimes dècades.

En temps en què la lírica s’adotzena en el seu bastió ranci i és venuda sense escrúpols en la seua versió més edulcorada, Carlos Luna, al costat de Clara de Luna, fabriquen un disc que és capaç de fondre l’iceberg de sucre glas sobre el qual toca el piano Ludovico Einaudi. Amb “No hi ha cap imatge disponible” Carlos Luna, aconsegueix endinsar-nos en una distòpia emocional i sensorial temperades per l’amor i el desig.

Horari i lloc:

Subscriu-te al nostre newsletter

* indicates required