Edició 2018 > > A8. Models de gestió públics i privats

A8. Models de gestió públics i privats

Sala 7 de l’Edifici Rialto. Plaça de l’Ajuntament.

Dilluns 1 d’octubre a les 12:30h Entrada lliure

R:

Trobada dirigida als programadors i gestors de les arts escèniques valencianes, oberta també a tot tipus de professionals del sector.

Un encontre on mostrar tres models de gestió de tres comunitats autònomes diferents. Tres models de gestió públics i privats units per una línia de programació concreta amb llenguatges actuals per a públics d’“avui”.

Tenen públic aquestes propostes? Com enfocar la programació d’aquestes propostes per a un públic que no estiga acostumat al seu consum? Com han de recolzar les institucions públiques i els polítics aquest tipus de mercat? Hi ha risc a programar aquest tipus de propostes des de la iniciativa privada? Pros i contres d’aquestes programacions.

 

Modera: Roberto García (Director Adjunt d’Arts Escèniques de l’Institut Valencià de Cultura).

 

Participen:

 

NATIVIDAD BUIL

Des del 2004 fins a l’actualitat directora del Festival Trayectos de Saragossa des d’on es promouen programes de formació i recerca, cooperació i mobilitat i dansa comunitària. Agent activa en la Xarxa Acieloabierto (Festivals de Dansa Contemporània en espais no convencionals ) i en la Xarxa Cuenco (Iniciatives de cultura en comunitat).

 

MÓNICA PÉREZ

Des del 2016 directora adjunta del Teatre Principal de Palma. És màster en Gestió Cultural, en l’especialitat d’Arts Escèniques.

 

ELENA CARMONA

Des de 2012 forma part de l’equip de GRANER, del que és directora artística des del 2018, on coordina diferents projectes i cocura el festival SALMON en el Mercat de les Flors. Elena va començar a treballar en el sector de la dansa a Barcelona en 2005, centrant-se primer en projectes de dansa i comunitat. Va ser codirectora del festival d’arts de carrer Per Amor a l’Hart de 2009 a 2012 a l’Hospitalet de Llobregat, i va ser convidada per CoNCA (Consell de les Arts de Catalunya) per a ser membre de la Comissió d’Experts de Dansa (2010-2012).

Horari i lloc:

Subscriu-te al nostre newsletter

* indicates required