Edició 2022 > Programació > B06. La raya imperceptible de la aurora

B06. La raya imperceptible de la aurora

La Mutant
Carrer de Joan Verdeguer, 22

Divendres 30 de setembre i dissabte 1 d’octubre de 2022. 19:00h

Preu: Des de: 8€
Comprar entrades
  • Producció pròpia de Russafa Escènica. Festival de tardor (2022), amb el suport de La Mutant y Espai La Granja. Artista convidat per a la creació del projecte: Antes Collado.

R:out

Companyia / Artista Escènic:

Antes Collado

Sinopsi:

Abans conegut com a hivernacle, és una aposta consolidada del festival que tracta d'oferir un nou model de producció participativa enfocada a joves talents, i que al mateix temps contribuïsca a la formació i inserció laboral de joves artistes que han acabat la seua formació recentment.

Sinopsi

Què els ha succeït a aquests ballarins que han vingut a quedar-se així?. Que han vingut si, sempre, o des de sempre. Sota un sol negre ballen incomplets, es mouen, però no humanament, doncs que encara que isquen i entren, giren i fins i tot ens miren, s'assemblen més als astres, seguint la seua pròpia òrbita.

A diferència de les gents que miren fixament, segures de ser ja, de saber ja, aquests ballarins, allunyats dels seus propis ulls, filen la seua dansa inadvertida, elèctrica, i per cert, amb la qual es diverteixen infinitament. I nosaltres no podem més que mirar els seus cossos abismats i lluminosos, que semblen estar a punt d'anar-se pel seu compte i convertir-se en alguna cosa així com la ratlla imperceptible de l'aurora.

I tu, què trauràs demà de tot això?

Proposta escènica producció pròpia Russafa Escènica. Festival de Tardor amb el suport de La Mutant i Espai La Granja (Abans anomenat Hivernacle, 10º edició)

Fitxa Artística :

  • Intèrprets: Andrea Carrión, Alba Navarro, Aida Martí, Fernando Cencillo, Ingrid Martinez i Diana Ferriol
Bio

Joaquín Collado (Antes Collado) és un creador escènic i ballarí d’origen castellà-manxec. Des de 2017, Antes Collado desenvolupa la seua pròpia pràctica coreogràfica amb la qual explora procediments escènics de esborar i expandir els contorns del cos i la dansa, amb la motivació d’acollir altres múltiples cossos que existeixen en l’esfera d’allò espacial, monstruós i poètic. Li interessa posar en diàleg diferents tècniques i llenguatges artístics de naturaleses contràries, i tractar els materials des d’una mirada ficcional i poètica.

Ha presentat els seus treballs en contextos com la Biennal de dansa de Venècia, festival Grec de Barcelona, festival Dansa-València, festival Temporada Alta de Girona, American Dansi Festival en US, Nuit Blanche Brussels, Festival Sismògraf, Pequín dansi festival i Jerusalem International dansi week, entre altres. Col·labora amb altres artistes com la companyia de teatre Ça Marche o les cantants Tarta Relena, dirigeix el festival Paisatge, festival de dansa i moviment en Villamalea (Albacete).

Entrades:

C/ Vivons 30
46006. València 
Tel. 613 010 040

Atenem cridades només en horari d’oficina.

Representacions:

Divendres 30 de setembre i dissabte 1 d’octubre de 2022. 19:00h

La Mutant
Carrer de Joan Verdeguer, 22

a

Subscriu-te al nostre newsletter

* indicates required