Edició 2022 > > La conducta. Si vols, pots?

La conducta. Si vols, pots?

CCCC (Centre del Carme Cultura Contemporània)
C/ Museu, 2

6 Localitzacions diverses del CCCC

24 i diumenge 25 de setembre 2022. 12.30h

Properament entrades
  • Producción propia de Russafa Escènica. Festival de Tardor (2022), con el soporte del CCCC, y la colaboración de la CIA valenciana Els Indecents. Artista invitado para la creación del proyecto: Isabel Martí.

R:out

Companyia / Artista Escènic:

Isabel Martí (Cia Indecents)

Sinopsi:

Una producció de teatre itinerant de Russafa Escènica. Festival de tardor 2022, amb el suport del CCCC de València, i Indecents (Abans anomenat Jardí Escènic)

Sinopsi

Ser feliç és qüestió d’actitud? Estar informat/da i alhora ser optimista és possible? Els suïcidis són angoixa mal gestionada o un atac de lucidesa? Ens hem posat la soga al coll? Ens l’han posada? Realment hi ha alternativa? Fer o no fer: eixa és la qüestió.

Amb el suport de Graners de Creació

  • Proposta: Teatre textual
  • Duració: 70 min
  • Idioma: Valencià
Bio

AUTORA I DIRECTORA Isabel Martí.
Llicenciada en Filologia Hispànica per la Universitat de València en 2005 i en Interpretació Textual per l’Escola Superior d’Art Dramàtic de Valencia (ESADV) en 2009. És actriu, dramaturga i directora d’escena i en les tres vessants ha treballat amb Maquinant Teatre, Eventime Teatro, Teatro del Contrahecho, Carme Teatre, Atiro Hecho, Bramant, Teatre de l’Abast, Alarcon & Cornelles, etc. Darrerament ha escrit i dirigit Fes-me un lloc per a l’IVC. Forma part de la companyia Indecents i de l’equip investigador del Mapa Teatral Valencià.

LA COMPANYIA Indecents.
Formada per Miquel Viñoles, Paco Trenzano, Isabel Martí, Raquel Piera i Vicent Pastor, Indecents comença fent les peces curtes Pequeña zorra de Paula Llorens (2014) i És precís? d’Isabel Martí i Miquel Vinyoles (2015, viver de Russafa Escènica). A partir d’eixe moment es dediquen a fer obres per a públic adult de llarga durada: No som ningú d’Isabel Martí i Miquel Vinyoles (2016, bosc de Russafa Escènica), Niñas que no tenemos ni puta (2018) i Salem (2021, Residència de Carme Teatre) ambdós escrites i dirigides per Isabel Martí.

Representacions:

24 i diumenge 25 de setembre 2022. 12.30h

CCCC (Centre del Carme Cultura Contemporània)
C/ Museu, 2

6 Localitzacions diverses del CCCC

a

Subscriu-te al nostre newsletter

* indicates required