B07. Pots?

CCCC (Centre del Carme Cultura Contemporània)
C/ Museu, 2

6 Localitzacions diverses del CCCC

Dissabte 24 i diumenge 25 de setembre 2022. 12.30h

Preu: Gratis
Aconseguir entrades
 • Direcció:

  Isabel Martí
 • Autoria:

  Isabel Martí
 • Producció pròpia de Russafa Escènica. Festival de Tardor (2022), amb el suport del CCCC, i la col·laboració de la companyia valenciana Indecents. Artista convidada per a la creació del projecte: Isabel Martí.

R:out

Companyia / Artista Escènic:

Isabel Martí (Cia Indecents)

Autoria:

Isabel Martí

Sinopsi:

Una producció de teatre itinerant de Russafa Escènica. Festival de tardor 2022, amb el suport del CCCC de València, i Indecents (Abans anomenat Jardí Escènic)

Sinopsi

Ser feliç és qüestió d’actitud? Estar informat/da i alhora ser optimista és possible? Els suïcidis són angoixa mal gestionada o un atac de lucidesa? Ens hem posat la soga al coll? Ens l’han posada? Realment hi ha alternativa? Fer o no fer: eixa és la qüestió.

Amb el suport de Graners de Creació

 • Proposta: Teatre textual
 • Duració: 70 min
 • Idioma: Valencià

Fitxa Artística :

 • Text i direcció: Isabel Martí
 • Repartiment: Francesc Anyó, Pilar Martínez, Marina Mulet, Vicent Pastor, Raquel Piera, Nacho Sánchez.
 • Imatge: Indecents
Bio

AUTORA I DIRECTORA Isabel Martí.
Llicenciada en Filologia Hispànica per la Universitat de València en 2005 i en Interpretació Textual per l’Escola Superior d’Art Dramàtic de Valencia (ESADV) en 2009. És actriu, dramaturga i directora d’escena i en les tres vessants ha treballat amb Maquinant Teatre, Eventime Teatro, Teatro del Contrahecho, Carme Teatre, Atiro Hecho, Bramant, Teatre de l’Abast, Alarcon & Cornelles, etc. Darrerament ha escrit i dirigit Fes-me un lloc per a l’IVC. Forma part de la companyia Indecents i de l’equip investigador del Mapa Teatral Valencià.

LA COMPANYIA Indecents.
Formada per Miquel Viñoles, Paco Trenzano, Isabel Martí, Raquel Piera i Vicent Pastor, Indecents comença fent les peces curtes Pequeña zorra de Paula Llorens (2014) i És precís? d’Isabel Martí i Miquel Vinyoles (2015, viver de Russafa Escènica). A partir d’eixe moment es dediquen a fer obres per a públic adult de llarga durada: No som ningú d’Isabel Martí i Miquel Vinyoles (2016, bosc de Russafa Escènica), Niñas que no tenemos ni puta (2018) i Salem (2021, Residència de Carme Teatre) ambdós escrites i dirigides per Isabel Martí.

Representacions:

Dissabte 24 i diumenge 25 de setembre 2022. 12.30h

CCCC (Centre del Carme Cultura Contemporània)
C/ Museu, 2

6 Localitzacions diverses del CCCC

a

Subscriu-te al nostre newsletter

* indicates required