B10. Envà

Parc Central, explanada junt a la Nau Demetrio Ribes

Dijous 29 de setembre a les 19h

Preu: Entrada gratuïta

ACCÉS LLIURE FINS A COMPLETAR AFORAMENT.

  • Procedència:

    Catalunya
  • Companyia / Artista Escènic:

    Amer i Àfrica Circ cia.
R:out

Companyia / Artista Escènic:

Amer i Àfrica Circ cia. (Catalunya)

Sinopsi:

Entre 250kg de palla i 125kg de massa humana, dues persones divaguen a través del moviment, els equilibris, l’humor i la composició de l’espai, sobre les peculiaritats de les relacions humanes.

Viatjant des de la intimitat a l’exterior, a través de la honestedat Envà ofereix una al·legoria a les parets mentals que ens empresonen.

Simbòlicament reflectim la estupidesa de la naturalesa humana i totes aquelles accions que fem en va per tal de trobar-nos amb l’altre.

Tot això a partir del moviment i la tècnica de mans a mans treballada des de la integració de les figures en el context, unint l’acrobàcia amb la història, humor i intensitat, emoció, innovació i bellesa.

ENTRADA GRATUÏTA. ACCÉS LLIURE FINS A COMPLETAR AFORAMENT.

UMORE AZOKA Premi al Millor espectacle. Leioa, 2018
Espectacle inclòs al Programa.cat, a Platea i recomanat per SAREA

  • Duració: 50 min
Bio

L’Amer i l’Àfrica són dos artistes de circ especialitzats en la tècnica de mà a mà. Es coneixen a la Central del Circ de Barcelona en una formació de verticals el 2011. Des d’aquell moment inicien un camí de formació intens per perfeccionar la tècnica i cercar el seu llenguatge propi. A través de la investigació amb objectes troben la manera d’entendre i interpretar la seva disciplina i els fa explorar noves possibilitats per cercar la fragilitat del moviment i les formes.

Representacions:

Dijous 29 de setembre a les 19h

Parc Central, explanada junt a la Nau Demetrio Ribes

a

Subscriu-te al nostre newsletter

* indicates required