Edició 2018 > Programació > P01. Dios tiene vagina – Díptico por la identidad-

P01. Dios tiene vagina – Díptico por la identidad-

Vértebro

Andalusia

La Mutant
Carrer de Joan Verdeguer, 16
46024 València

Diumenge 07/10/18 > 19:00h

Properament entrades
R:out

Sinopsi:

"Dios tiene vagina" planteja una sort de retaule de la carn travessat per diversos aspectes del que denominem identitat permeable; un exercici col·lectiu per a repensar una festivitat despullada de deïtats fixes, que no ret homenatge a cap tòtem i que posseeix el do de la reconstrucció.

La noció que nostra identitat no és alguna cosa inherent i que existisca perquè sí, sinó que s'imagina, inventa i representa, ens serveix ací per a permeabilizar (la idea de Déu i unes altres) qüestions relacionades amb gènere i identitat, a través d'un repertori dissident del nostre imaginari iconogràfic andalús.


"Dios tiene vagina" és una co-producció de TNT Terrassa Noves Tendències i Vértebro, amb la col·laboració de Embrions · Escena Poblenou, G.R.O.A. · TNT Terrassa Noves Tendències (Barcelona), La Fragua/Artist Residency (Còrdova), L ́Estruch · Fàbrica de creació de les arts en viu (Barcelona), La Caldera · Centre de creació de dansa i arts escèniques (Barcelona), Graner · Centre de creació del cos i el moviment (Barcelona). 

"Dios tiene vagina" és la primera part de "Díptico por la Identidad".

 

  • Duració: 100 minuts
  • Idioma: Castellà

Fitxa Artística :

  • Germen i direcció: Juan Diego Calzada
  • Creació: Ángela López, Nazario Díaz, Juan Diego Calzada
  • Interpretació: Ángela López, Juani González, Ana Godoy, Nazario Díaz Moreno, Nazario Díaz, Enrique Calzada, Juan Diego Calzada
  • Iluminació: Ana Rovira
  • Producció: Vértebro
  • Coproducció: TNT Terrassa Noves Tendències i Vértebro, amb la col·laboració d’Embrions, Escena Poblenou, G.R.U.A. La Fragua/Artist Residency, L´Estruch, Fàbrica de creació de les arts en viu, La Caldera, Centre de creació de dansa i arts escènciques, Graner – Mercat de les Flors.

Representacions:

Diumenge 07/10/18 > 19:00h

La Mutant
Carrer de Joan Verdeguer, 16
46024 València

a

Subscriu-te al nostre newsletter

* indicates required