Edició 2022 > > VI Premi de Fundació SGAE + Russafa Escènica.

VI Premi de Fundació SGAE + Russafa Escènica.

  • Lloc: Parque Central, frente a la Nave de Ribes Carrer de les Filipines, s/n
R:

El Premi de Dramatúrgia Russafa Escènica. Festival de Tardor, va ser creat per la Fundació SGAE en 2017, a través del seu Consell Territorial de la Comunitat Valenciana, i l’esmentat Festival de Tardor d’arts escèniques amb l’objectiu d’incentivar la producció artística i fer costat als creadors dramàtics.

El premi està dotat de 1000€ (IMPOSTOS INCLOSOS) per a l’ autor/a del viver (peça breu) textual més ben valorat pel Jurat.

Jurat compost per: Pedro Giménez, director artístic de la Sala OFF, Teresa de Juan, gestora cultural; Sara Rey, productora teatral; Rosa Sanmartín Pérez, investigadora teatral, i José Rafael Ridaura, periodista teatral i actor.

El jurat que donarà a conéixer al guanyador del certamen el diumenge 2 d’octubre de 2022.

Una vegada seleccionada la proposta guanyadora, el resultat del seu treball es mostrarà a manera de lectura dramatitzada a la Sala SGAE Centre Cultural de València, previsiblement al febrer de 2023. Aquesta peça, a més, serà susceptible de participar novament en la tretzena edició de Russafa Escènica. Festival de Tardor.
Per a la transformació de peça curta a peça llarga, el guanyador o guanyadora, comptarà amb la supervisió de Mafalda Bellido.

Els guanyadors d’aquest premi en les quatre edicions celebrades fins hui han sigut: Miguel Serrano (La dislexia de los conejos – 2017), Marian Villaescusa (*Shhhh! – 2018), Roberto Hoyo (Lázaro – 2019), Lara Salvador (Qué sabe nadie – 2020) i Rocío Ladrón de Guevara, Laura Valero i Fernado Soler (La calle era nuestra 2021).

Horari i lloc:

Subscriu-te al nostre newsletter

* indicates required