Edició 2020 > Activitats paralel·les > A6. Taller d’interpretació

A6. Taller d’interpretació

El artificio de la verdad

  • Llóc: Sala Matilde Salvador. Universitat de València – C/ De la Universitat, 2.
  • Data: Dijous 1, divendres 2 y dissabte 3 d’Octubre de 2020
  • Horari: De 10h a 14:30h.
R:

No hi ha major meta per a un actor que aconseguir la veritat sobre l’escenari. Però, què és la veritat escènica? Com s’aconsegueix? Té alguna cosa a veure la veritat amb l’espontaneïtat?

La veritat és una diana que no para de moure’s. Aconseguir-la és el camí més artificiós que hi ha. Per a un director d’escena, ajudar l’actor/actriu a trobar-la és un dels majors plaers que hi ha.

Destinataris

Dirigit a:

Actors i actrius.

7 participants en Russafa Escènica 2020 (els primers a inscriure’s), i altres 7 participants lliures.

CURS GRATUÏT

Per a inscriure’s cal enviar un correu a coordinacion@russafaescenica.com

Professors / Ponents

Víctor Sánchez

Director d’escena, dramaturg i guionista. Les seues obres han sigut traduïdes a l’anglés, romanés, persa i italià. Llicenciat en Direcció i Dramatúrgia per l’Institut del Teatre de Barcelona i Màster en Gestió Cultural per la Universitat de València. En 2013 funda, al costat de Teresa Juan i Silvia Valero, la companyia Wichita Co, amb la qual estrena Nosotros no nos mataremos con pistolas. En 2015 dirigeix i co-escriu, al costat de Lucía Carballal, A España no la va a conocer ni la madre que la parió, produïda també per Wichita Co, l’obra rep una nominació a Millor Espectacle Revelació en els Premis Max 2017. Al juny de 2019, Wichita Co estrena What is love? Baby don’t hurt me, versió d’Ivánov que signa juntament amb la direcció de l’espectacle. A la tardor, l’espectacle comença la seua gira nacional, i al novembre farà temporada al Teatre Principal de València.

Horari i lloc:

Subscriu-te al nostre newsletter

* indicates required