Edició 2020 > > A4. Taller d’escriptura teatral

A4. Taller d’escriptura teatral

Escribir desde el deseo

  • Llóc: Fundació SGAE, (Societat General d’autors i editors) – Centre Cultural de València. C/ De la Blanqueria, 6.
  • Data: Dilluns 28, Dimarts 29 de seiembre 2020 
  • Horari: De 10h a 14h
R:

Xicoteta aproximació per a treballar la ficció com el lloc possible per a qualsevol cosa. Escoltar el pressentiment intern que ens porte a construir un esbós de personatges, situacions i atmosferes. Treballar la intuïció i la imaginació com a motor creatiu.

Destinataris

Dirigit a.

Creadors d’arts escèniques.

6 participants en Russafa Escènica 2020 (els primers a inscriure’s que siguen socis de la SGAE), i altres 6 participants lliures amb el requisit que siguen socis de la SGAE

CURS GRATUÏT

Per a inscriure’s cal enviar un correu a coordinacion@russafaescenica.com

Professors / Ponents

Begoña Tena

Begoña Tena Moya (Castelló de la Plana, 1978). Autora, actriu i directora. És llicenciada en Història de l’Art (O.V.) i diplomada en Art Dramàtic (Centre Teatral Escalante). Realitza cursos d’escriptura amb l’autor Paco Zarzoso, i art intermèdia amb el poeta i artista Bartolomé Ferrando. Els seus primers treballs s’emmarquen dins de l’art d’acció, i la música experimental, amb el duo sonor Antorcha Amable. L’any 2007 rep l’accèssit del Premi internacional per a Autores Dramàtiques Mª Teresa León (A.D.E) amb la seua obra Acuática i comença a centrar la seua activitat en l’escriptura. Realitza peces col·lectives com Zero Responsables, Els Nostres o Valèntia; encàrrecs per a creadors com ara Kòktel Molotov amb Pep Ricart; dues peces sobre el barri del Cabanyal amb Xavier Puchades; el llibret Invisibles, musical de gran format amb el compositor Luis Serrano Alarcón, i mitja dotzena de peces curtes estrenades en festivals de teatre pròxim. En 2019 rep el premi ex aequo de la Crítica Valenciana i el premi al millor text en els Premis de les Arts Escèniques (G.V) per la seua obra Tórtola, escrita dins de la I’Insula Dramataria Josep Lluís Sirera.

Horari i lloc:

Subscriu-te al nostre newsletter

* indicates required