Edició 2022 > > Curs “Comunicació per a projectes d’arts escèniques”

Curs “Comunicació per a projectes d’arts escèniques”

Curs dins del marc d'extensió universitària de la Universitat de València

  • Lloc: Universitat de València
  • Data: Dilluns 28 de novembre al  divendres 2 de desembre 
  • Horari: De`16:00h a 20:30h
Inscripció
R:

La viabilitat dels projectes d’arts escèniques sol estar condicionada per la seua capacitat per a atraure públics. La comunicació és una eina bàsica per a aconseguir aquest objectiu. D’una banda, ens ajuda a despertar l’interés, fent que el nostre espectacle o festival siga notícia. Per un altre, estableix un diàleg directe amb els potencials espectadors a través de les xarxes socials.

Aquest curs presenta les nocions bàsiques per a crear una estratègia de comunicació, amb directrius a l’hora de preparar materials adequats per a informar la premsa i claus que ajuden a projectar una imatge professional, cohesionada i pròxima al públic en els diferents perfils de les xarxes socials.

En un món saturat d’informació, comunicar de manera estratègica resulta imprescindible per a fer-se sentir.

Continguts

Exposició de coneixements mínims, anàlisis de casos reals i pràctiques conjuntes i personals aplicatdes als projectes de l’alumnat

Docent MARÍA GARCÍA TORRES

María García Torres és periodista i gestora cultural, amb una dècada d’experiència com a informadora en diversos mitjans. Des de 2009 passa a la comunicació com a freelance, dissenyant i desenvolupant estratègies per a centres culturals, entitats públiques i empreses privades.

Ha treballat per a la Secretaria Autonòmica de Cultura i la Regidoria d’Acció Cultural de l’Ajuntament de València, també per a AVETID (Associació Valenciana d’Empreses de Teatre i Circ), Centre Teatral Escalante, Teatre El Musical o Sala L’Horta entre altres. Des de fa una dècada gestiona la comunicació de Sala Russafa.

A qui va dirigit el curs?

Professionals i estudiants del sector de les arts escèniques que desitgen entrar en contacte amb el món de la comunicació per a millorar la posada en peu i funcionament dels seus projectes. Professionals i estudiants de periodisme, comunicació audiovisual, publicitat i màrqueting que vulguen complementar els seus coneixements.

Inscripción en aquest enllaç

Amb la col·laboració de La Universitat de València

Horari i lloc:

Subscriu-te al nostre newsletter

* indicates required