Edició 2018 > > A5. Cinema-fòrum: Doble sessió de documental + peli

A5. Cinema-fòrum: Doble sessió de documental + peli

Dimarts 25 de setembre a les 21h

Espai: Hat Gallery, c/ Dénia 37, baix

Preu: 4€

Places limitades. La selecció es realitzarà per ordre d’inscripció a l’oficina de Russafa Escènica

 

R:

A.5.1 DOCUMENTAL EDUCATIU: BING BANGBOOM
Joan Henson, Canadà, 1969 | 24 min

Aquest documental mostra el treball del compositor, ambientalista i pedagog R. Murray Schafer amb alumnes de 7é de primària. En aquesta sessió, Murray els convida a endinsar-se en un viatge on aprenen a reconèixer els sons del que ell anomena Paisatge Sonor. El músic canadenc treballa amb el so com a matèria artística sense diferenciar entre música normativa o soroll.

Presenta Roqui Albero. Trompetista, arranjador i pedagog (estudis en l’ESMUC de Barcelona i ISA de l’Havana). Ha tocat amb cantants com ara Jorge Drexler, Manu Chao o Paco Ibañez, amb músics com a Pancho Amat i Barbarito Torres (Buenavista Social Club), Misirili Ahmed (Turquia) o Childo Tomás (Camerun), i col·labora amb Sedajazz. Ha treballat com a pedagog inserint l’educació del jazz en les escoles de primària i a les bandes de música. És cocreador del projecte de poesia i música Versonautas.

 

 

A.5.2 PEL·LÍCULA: NOISE
Henry Bean, EUA, 2007 I 96 min
Sinopsi:

David Owen (Tim Robbins), un empresari de mitjana edat a qui l’infernal soroll de Nova York està tornant boig, emprèn una espècie de creuada per a destruir els artefactes que li fan la vida impossible. A poc a poc comença a tenir seguidors, amb el suport dels quals s’enfrontarà tant al veí que deixa encesa l’alarma del seu cotxe com al mateix alcalde de la ciutat.

Presenta i modera Daniel Gascó. Propietari del videoclub Stromboli, activista cultural (ponències, cinema-fòrums), Crític de cinema en Cartelera Turia, col·laborador en diverses publicacions com a Caiman, quaderns de cinema i llibres de cinema col·lectius. Imparteix cursos sobre història del cinema, crítica i llenguatge audiovisual en l’Acadèmia Idecrea. Forma part de l’equip del Festival Internacional Cineuropa i col·labora amb el Festival de Mediometrajes La Cabina.

Horari i lloc:

Subscriu-te al nostre newsletter

* indicates required