Edició 2020 > Programació > Los de arriba

Los de arriba

Sala 7
Edificio del Teatro Rialto. Última planta

Dijous 1, divendres 2, dissabte 3 i diumenge 4 d’ octubre de 2020. 19:00h

Preu: Des de: 5€
Comprar entrades
 • Procedència:

  València / Castellnovo
 • Direcció:

  Adrián Novella
 • Companyia / Artista Escènic:

  Adrián Novella - Bullanga Compañía Teatral ( Castellnovo )
 • Autoria:

  Adrián Novella
R:out

Companyia / Artista Escènic:

Adrián Novella - Bullanga Compañía Teatral ( Castellnovo ) (València / Castellnovo)

Autoria:

Adrián Novella

Sinopsi:

Proposta escènica producció pròpia Russafa Escènica. Festival de Tardor
Proposta inclosa dins del programa Graners de Creació 2019-2021 VIII Edició

Hola, amiguis! Us vull convidar a una celebració especial. El meu xic torna a casa després de l'embolic aquest de la pandèmia, així que li he preparat amb alguns compis una festa sorpresa de benvinguda en la qual també celebrarem el seu aniversari. Veniu ben vestits, que tant de temps ficats a casa no siga excusa per a estils tronats. Ah! I això de la màscara i el gel. Ens veiem en l'àtic de l'edifici Rialto. Ens ho passarem en gran ací dalt. No falteu!

Durant l'esdeveniment es respecten unes certes mesures de seguretat, es balla, es beu, s'obrin regals i es comparteixen desitjos, aspiracions i anhels referents al futur més pròxim. Però, aquests són vertaders? Importa més la salut o l'economia? Les llibertats o els privilegis? El benestar és per al poble o per a les elits i les empreses? Aquests joves hauran de plantejar-se aquestes preguntes en algun moment, o potser no. Aquests joves ens portaran al futur, al progrés, o potser no.

Estan convidats a pujar a l'últim pis del Teatre Rialto i convertir-se per una estona en els de dalt.

L'Hivernacle és una aposta consolidada del festival que tracta d'oferir un nou model de producció participativa enfocada a joves talents, i que al mateix temps contribuïsca a la formació i inserció laboral de joves artistes que han acabat la seua formació recentment.

Proposta inclosa dins de

Fitxa Artística :

 • Text i direcció: Adrián Novella
 • Ajudant de direcció: Ariana Higón
 • Moviment i coreografía: Alejandra García
 • Producció executiva: María José Mora
 • Intèrprets: Francesc Romeu Ferrer, L.Carlos Gómez,Lucia Torres, Alison Torres Martínez, Luis Peset, Candela Mora
  Jorge Bonora
Bullanga Teatre

Bullanga va nàixer en un cotxe, entre Sogorb i València. Es va criar a València: es va formar allí. La seua llar, no obstant això, està a Castellnovo. Es va estrenar amb La Gloria del pueblo una obra gran amb 12 actors. La seua següent estrena va ser El siguiente compás, amb una actriu, una soprano i un pianista. Bell, invisible. També va estrenar una obra familiar: El sueño de las galaxias. Una versió espacial de La vida és somni.

Després va arribar MARUSCHKA, comèdia russa sobre la nostra terra. Va incloure al públic en l’obra i el va sacsejar. I això va provocar una sacsejada a la companyia. Va ser la seua primera presentació en el Festival Russafa Escènica. Després va vindre Joc de xiquetes / Juego de niñas saltant de festival en festival, de teatre en teatre i d’espectador en espectador fins a arribar a tindre premis com el MAX del Públic 2018. L’última a estrenar en Russafa va ser El Pacte, amb el seu ja més conegut estil de teatre immersiu.

En l’últim període van canviar de rumb i van estrenar *Els *Nuvis / Los Novios abans que tot es parara. Ara totes elles hibernen fins que els seus intèrprets tornen a donar-les vida.

“Bullanga ha sigut viver, bosc, planter i una altra vegada bosc dins del Festival. Només quedava l’Hivernacle. I quina gran notícia que ho siga en el desé aniversari, perquè el celebrarem amb un acte teatral col·lectiu al més pur estil Bullanga, però amb els actors i actrius recentment graduats en Art Dramàtic -com jo quan vaig començar amb això-. Realitzaran un taller on compartirem totes aquestes experiències i les unirem a les seues. Crearem un acte en què hauran de treballar entre el públic.“ afirma la companyia sobre la seua proposta ‘Los de arriba o ‘El Ático’.

L’espectacle serà inclusiu, no hi haurà divisió entre intèrprets i espectadors (sempre respectant les mesures de seguretat sanitària) i tractarà temàtiques d’actualitat com el confinament, l’estat d’alarma i les experiències col·lectives que hem tingut com a societat a l’hora d’enfrontar-nos a aquesta situació

Entrades:

C/ Vivons 30
46006. València 
Tel. 613 010 040

Atenem cridades només en horari d’oficina.

Representacions:

Dijous 1, divendres 2, dissabte 3 i diumenge 4 d’ octubre de 2020. 19:00h

Sala 7
Edificio del Teatro Rialto. Última planta

a

Subscriu-te al nostre newsletter

* indicates required