Edición 2021

Programación Invernadero

EL INVERNADERO es la propuesta más ambiciosa del Festival Russafa Escènica y está dirigido a los alumnos de interpretación de cualquiera de las escuelas y academias oficiales de Arte Dramático de la ciudad de Valencia. Así pues, EL INVERNADERO, es también un proyecto pionero en nuestro territorio que incentiva la unión de los talentos jóvenes con un equipo de creadores y productores de artes escénicas profesional.

Ultraficción Nr.3 / Complicidad de materiales anónimos

TEM
Plaça del Rosari, 3. València

Dissabte 2 i diumenge 3 d’octubre de 2021. 19:00h

Preu: 6€
Venda on-line
  • Artista Escènic:

    El Conde de Torrefiel
R:out

Artista Escènic:

El Conde de Torrefiel

Sinopsi:

El fem i les ruïnes disseminades a les ciutats i en els paratges naturals narren que ací es va viure, es va parlar, es va pensar. Es miren amb desatenció com s'observa a un cos vell i sense validesa, a punt de desaparéixer. La seua presència a la frontera de l'invisible, reclama una escolta desacomplexada, per a imaginar i rescatar el passat de vides consumades, com a petroli cru a punt de ser extret per a moure el món.

Creat i dirigit per El Conde de Torrefiel

Hivernacle

Producció pròpia de festival, que sorgeix després d'un taller de creació i investigació, amb intèrprets que acaben d'acabar els seus estudis escènics.

Una producció de Russafa Escènica. Festival de Tardor 2021, amb la colaboració del TEM (Teatre El Musical) y el CCCC (Centre del Carme Cultura Contemporània).

Fitxa Artística :

  • Interpretat per alumnes de l’últim curs de la ESAD, ESAC, Escuela OFF i TotArt: Aurora García, Estefanía Arenas, Olga Martínez, Lucía Navarro, Paula Aznar, Paula Albert, Rubí
    Rocabado.

Representacions:

Dissabte 2 i diumenge 3 d’octubre de 2021. 19:00h

TEM
Plaça del Rosari, 3. València

a

Subscriu-te al nostre newsletter

* indicates required