Inscripció Hivernacle

Inscripció Hivernacle

L’HIVERNACLE és un taller de formació gratuït per a alumnes que es concreta en forma de proposta escènica i es presenta al Festival Russafa Escènica. Sorgeix per a facilitar la incorporació al mercat laboral a aquells actors i actrius que acaben la seua formació. L’HIVERNACLE és un projecte testat que ha resultat reeixit des de la seua creació al 2013, quan l’actor, director i dramaturg Chema Cardeña va realitzar la proposta “TROYA, la conquista de la felicidad”. Al 2014 va ser el dramaturg, guionista i director de cinema i teatre valencià Gabriel Ochoa, en col·laboració amb la Plataforma Creadores, la Plataforma OTI, Las Naves de València i la Sala Russafa, qui es va enfrontar al repte amb la proposta, “NO HABLES DE ELLO”.. Per a la V edició del Festival, la responsable de dirigir l’HIVERNACLE va ser l’actriu i directora, Eva Zapico, amb el projecte “LA MEJOR FAMILIA DEL MUNDO”. Al 2016, l’espectacle va estar a càrrec de Jerónimo Cornelles, que va crear “HIJOS DE VERÓNICA, GENERACIÓN DEL MIEDO”. L’any 2017 María José Peris va dissenyar l’espectacle musical “SER O NO SER” amb alumnes d’interpretació i música.

Al 2018 l’HIVERNACLE es va centrar en el moviment, els ballarins i coreògrafs Tatiana Clavel i Santiago de la Fuente, La Coja Dansa, van dirigir l’espectacle “EnSÓRDIDor”. A la passada edició La Teta Calva, María Cárdenas i Xavo Giménez van crear la peça coral de teatre textual “HISTORIA DE UNA CUNETA”.

En la desena edició del FESTIVAL RUSSAFA ESCÈNICA l’HIVERNACLE serà dirigit pel dramaturg i director Adrián Novella, encarregat de capitanejar aquest apassionant i enriquidor projecte col·laboratiu i pioner a la Comunitat Valenciana. El resultat del taller de formació s’exhibirà a la Sala 7 del Teatre Rialto de València amb un total de 4 representacions dins de la programació oficial del Festival Russafa Escènica. Festival de Tardor.

EN QUÈ CONSISTIRÀ L’HIVERNACLE 2020?

L’Hivernacle, en totes les seues edicions reflexiona sobre el lema del festival; en aquesta ocasió “Desitjos”. Així, el nou espectacle d’HIVERNACLE, amb el títol “Los de arriba”, escenificarà una festa organitzada per joves de classe social alta al mig de l’estat d’alarma i es mostraran els seus “desitjos” des de diferents perspectives: el sexual, el reprimit, l’anhelat… Tant intèrprets com públic han d’estar disposats a passar-s’ho en una festa d’allò més bé.

Novella, com habitua a fer amb Bullanga Compañía Teatral, compondrà amb els alumnes un espectacle que partirà de la improvisació i del text, en el qual destaca la relació entre intèrprets i espectadors.

COM PARTICIPAR EN L’AUDICIÓ HIVERNACLE 2020?

Enviar fitxa d’Inscripció Càsting Hivernacle 2020 (a descarregar a la Pàgina Web Russafa Escènica) a: mariajose_mora@russafaescenica.com Important indicar a l’assumpte del correu: nom i cognoms + audició hivernacle. Data límit d’enviament de la fitxa: 6 de juliol de 2020.

NOTA: Els participants en l’HIVERNACLE deuran complir les mesures i recomanacions per a l’activitat escènica davant la crisi sanitària de la Covid- 19. Aquestes mesures es compliran a l’audició, al taller i a les representacions.

Subscriu-te al nostre newsletter

* indicates required