Edició 2019 > > Programació > Spoiler Alert

Spoiler Alert

Espai Rambleta
Bulevar Sur esquina C/ Pio IX

Jueves 3 de octubre / 20:00h

Preu: 10€ + comisió de venda
Comprar entrades
Tornar
R:in

Sinopsi:

Que diferències hi ha entre lligar per Instagram o en un bar? Estem preparades per a una relació sana quan la nostra informació amorosa sorgeix de les pel·lícules romàntiques i la sexual de la pornografia? Som més susceptibles a la frustració? Tenim més capacitat per a reinventar-nos que altres generacions? Som capaços de diferenciar entre realitat i intimitat? Ens mostrem al món com som o com ens agradaria ser?

Amb excuses com parlar (i experimentar) de les “primeres vegades”, esdeveniments que ens marquen en major o menor mesura en la construcció de la nostra identitat, especialment durant l'adolescència; qüestionem les realitats de: la Generació I (Millenials), clarament marcada per l'inici de la digitalització; i la Generació Z, en la qual es troben els intèrprets, nadius digitals acostumats a continguts pràcticament infinits i immediats. Ambdues comparteixen particularitats que les diferencien de les anteriors generacions com l’estreta línia entre allò privat i allò públic, el major individualisme unit a una major consciència social global i a una major capacitat per a treballar en xarxa, la creativitat desbordada, la capacitat d'aprenentatge autodidacta, la preferència a la imatge sobre el text o a altres comunicacions, el desafiament a les convencions i, una major diferència entre expectativa i realitat?

Spoiler Alert sorgeix a partir de huit realitats i un nombre indefinit d'expectatives que plantegen una investigació sobre els nous canals d'informació, especialment Youtube i la seua relació (o no) amb les arts escèniques.

Info Extra:

Pieza de danza-teatro multidisciplinar con la adolescencia y sus revoluciones como eje vertebrador donde se habla de las primeras veces, la relación con los padres, el cuestionamiento de las reglas, el deseo de pertenecer a un grupo, el acoso escolar, los cambios físicos, la exploración de la sexualidad, los micromachismos, las relaciones tóxicas, el amor romántico, la cultura del selfie, las injusticias sociales, el éxito, el fracaso y la rebeldía. Y por supuesto, de la amistad, la complicidad y la confianza con lo/as amigo/as. Todo ello, con una perspectiva de género e interpretado por jóvenes de entre 16 y 22 años.

La Lola Boreal nace en Valencia en 2011 con el objetivo de crear la obra Villa Quitapenas. Trabaja en un contexto transdisciplinar y colaborativo, en el cual investiga y experimenta las posibilidades de interacción con el público. Crea dentro del ámbito escénico, conjugando diferentes lenguajes, tomando siempre como partida el movimiento y el audiovisual. Plantea un enfoque de la escena femenino, fresco, irónico y político-social.

Fitxa Artística :

  • Compayia: La Lola Boreal
  • Direcció: Aurora Diago
  • Intérprets: Sara Espinar , Guillermo Llorens , Luis Patón, Andrea Orejudo, Javier Cubas, Sandra Jiménez 
  • Autor: La Lola Boreal

Representacions:

Jueves 3 de octubre / 20:00h

Espai Rambleta
Bulevar Sur esquina C/ Pio IX

a

Subscriu-te al nostre newsletter

* indicates required