Premsa

Premsa

Volem agrair, en primer lloc, l’inter√®s que mitjans i periodistes demostren per aquest festival edici√≥ despr√©s d’edici√≥. Una vegada m√©s, per a facilitar-vos vostra tasca de difusi√≥, us convidem a assistir a¬†Russafa¬†Esc√®nica¬†2018: ‚ÄúSorolls¬†/ Sorolls‚ÄĚ.

A causa del format del festival i a les caracter√≠stiques especials de¬†RussafaEsc√®nica¬†√©s imprescindible que qualsevol mitj√† interessat a cobrir el festival¬†envie un e-mail a¬†prensa@russafaescenica.com¬†o cride al tel√®fon 652 695 930 (Silvia¬†Saras√ļa)¬†amb, almenys, 24 hores d’antelaci√≥ al comen√ßament de l’espectacle al que desitgen assistir.

√Čs imprescindible emplenar el formulari per a obtenir una passada de premsa per a¬†RussafaEsc√®nica¬†2018. El departament de premsa es posar√† en contacte amb els sol¬∑licitants per a confirmar l’acreditaci√≥.

Les companyies es reserven el dret a impedir l’enregistrament total o parcial de les seues propostes, decisi√≥ que l’organitzaci√≥ s’encarregar√† de transmetre degudament als mitjans.

Podeu consultar la programació ací

Formulario de Prensa

    Nombre del medio:
    Persona de contacto:
    N√ļmero de acreditaciones:
    2 personas m√°ximo por espect√°culo debido a que los aforos son muy limitados
    e-mail
    teléfono
    Nombre y horario de la función a la que el medio quiera asistir.:

    Per a qualsevol dubte, consulta o suggeriment, pots posar-te en contacte amb el departament de premsa:

    Dossiers Prensa

    Subscriu-te al nostre newsletter

    * indicates required