Noticias
2 juliol, 2020

Los de arriba

Proposta escènica producció pròpia Russafa Escènica. Festival de Tardor
Proposta inclosa dins del programa Graners de Creació 2019-2021 VIII Edició

Hola, amiguis! Us vull convidar a una celebració especial. El meu xic torna a casa després de l’embolic aquest de la pandèmia, així que li he preparat amb alguns compis una festa sorpresa de benvinguda en la qual també celebrarem el seu aniversari. Veniu ben vestits, que tant de temps ficats a casa no siga excusa per a estils tronats. Ah! I això de la màscara i el gel. Ens veiem en l’àtic de l’edifici Rialto. Ens ho passarem en gran ací dalt. No falteu!

Durant l’esdeveniment es respecten unes certes mesures de seguretat, es balla, es beu, s’obrin regals i es comparteixen desitjos, aspiracions i anhels referents al futur més pròxim. Però, aquests són vertaders? Importa més la salut o l’economia? Les llibertats o els privilegis? El benestar és per al poble o per a les elits i les empreses? Aquests joves hauran de plantejar-se aquestes preguntes en algun moment, o potser no. Aquests joves ens portaran al futur, al progrés, o potser no.

Estan convidats a pujar a l’últim pis del Teatre Rialto i convertir-se per una estona en els de dalt.

L’Hivernacle és una aposta consolidada del festival que tracta d’oferir un nou model de producció participativa enfocada a joves talents, i que al mateix temps contribuïsca a la formació i inserció laboral de joves artistes que han acabat la seua formació recentment.

Proposta inclosa dins de

Subscriu-te al nostre newsletter

* indicates required