Edició 2022 > Programació > Activitats paral·leles > Lectura dramatitzada Adrián Novella

Lectura dramatitzada Adrián Novella

La xiqueta que volia arribar a la pau

  • Lloc:  Nau Demetrio Ribes (Parc Central)
  • Data: Dissabte 1 d’octubre de 2022
  • Horari: 12:00h
R:

Els focs d’artifici omplin el cel de llum. Per a la xiqueta protagonista, és un espectacle, però els adults ho miren amb uns altres ulls, plens de por. Per això, el pare de la xiqueta l’animarà a fugir i veure els focs des de més lluny, fins que arribe a un lloc anomentat La Pau. Una bella al·legoria sobre la guerra vista des de la mirada infantil.

Adrián Novella (València, 1991) Titulat en interpretació per l’Escola Superior d’Art Dramàtic de València, posgraduat en teatre i educació per l’Institut del Teatre de Barcelona, i Màster en Estudis Teatrals de l’IT i la Universitat Autònoma de Barcelona. En aquest últim s’especialitza en Teoría i pràctica dels processos creatius. S’ha format amb dramaturgs i directors de reconegut prestigi com Alfredo Sanzol, Rafael Spregelburd o José Sanchis Sinisterra. Ha rebut el Premi de Teatre Infantil Escalante en dues ocasions, en 2017 amb “El xiquet que volia una falda escocesa” i en 2019 amb “La xiqueta que volia arribar a la pau”. Altres obres premiades seues són “Los Tardones” -guanyadora del III Torneig de dramatúrgia valenciana-, “Els Nuvis” -Premi Micalet de Teatre i Premi Teatro Autor Exprés de l’SGAE 2019- o “Joc de xiquetes” -premi max del públic 2018-.

Ha realitzat adaptacions d’obres teatrals i novel·les per a centres com l’ESAD València o la Universitat de València, és professor de teatre, actor, director i dramaturg, especialment per a la seua companyia, Bullanga Compañía Teatral

Fitxa Artística :

  • Autor: Adrián Novella
  • Direcció: Adrián Novella
  • Intèrprets: Per confirmar
  • Idioma: Valencià

Horari i lloc:

Subscriu-te al nostre newsletter

* indicates required