Curs de teatre musical

Positivismo musical

  • Lloc: Sala Matilde Salvador. Universitat de València (Pendent de confirmar) C/ De la Universitat, 2.
  • Data: Dimecres 28, dijous 29 i divendres 30 de setembre de 2022
  • Horari: De`10:00h a 14:00h
  • Duració: Tres dies. 3 hores dimecres, 3 hores dijous i 4 hores divendres. Total hores: 10
Preu: Gratis
Inscripcions per mail

GRATUÏT
Inscripcions al correu coordinacion@russafaescenica.com.
Termini d’inscripció fins al 20 de setembre. 

R:

Quin és el plantejament del taller?

Partirem d’una peça de teatre musical on els assistents rebran formació en les 3 disciplines pròpies del teatre musical: Cant, Dansa i Interpretació. Els assistents treballaran la respiració, afinació, la projecció de la veu, el ritme i la musicalitat a través del treball del cant individual i coral. També es treballarà interpretació, on ens centrarem en: projecció i modulació de la veu sobre l’escenari, rols de personatges, improvisació i text. Finalment realitzarem una posada en escena de les peces seleccionades on poder plasmar les tres disciplines.

Docents: VÍCTOR LUCAS I MAMEN MENGÓ

Víctor Lucas.

Director, actor, dramaturg i compositor valencià. Ha dirigit, compost, escrit i interpretat desenes de muntatges teatrals i musicals. Ha treballat en muntatges amb companyies d’àmbit nacional i internacional, entre elles: “Institut Valencià de Cultura”, “L’om Imprebis”, “La pavana”, “Albena”, “Olympia metropolitana” …
Nominat i premiat en diverses ocasions com a millor composició, millor muntatge i millor actor. També des de fa més de 10 anys combina el seu treball escènic amb la pedagogia, impartint classes a l’escola Off.

Mamen Mengó.

Diplomada en art dramàtic per l’Escuela del actor de València, complementa els seus estudis amb cursos de càmera, cant i dansa. Es forma com a professional del doblatge i posa veu en sèries com “Las Kardashian”, “ Las Polly pocket”… Ha treballat com a actriu en companyies com Albena teatre, Ornitorrincs, Trencadís, Institut Valencià de cultura… Ha dirigit i escrit diverses obres entre les quals es troba ”La llave mágica”, premi Broadwayworld al millor infantil musical nacional. Des de fa 20 anys, imparteix classes d’interpretació en diferents escoles de València

A QUI VA DIRIGIT EL CURS?

A tots aquells ballarins i ballarines, actors i actrius, directors i directores, i cantants, que desitgen iniciar-se (o recordar) la tècnica essencial del teatre musical fusionant cant, interpretació i ball.

GRATUÏT
Inscripcions al correu coordinacion@russafaescenica.com. Termini d’inscripció fins al 20 de setembre. 

Amb la col·laboració de La Universitat de València

Horari i lloc:

Subscriu-te al nostre newsletter

* indicates required