A9. Lectura Dramatitzada

Activitats vinculades a la programació

  • Data: Divendres 29 de setembre de 2023. .
  • Horari: 11:30h i 17:00h (El primer pase es para colegios, el segundo abierto al público general que puede asistir con invitación.)
  • Lloc: Nau Demetrio Ribes, (Parc Central, València)
Preu: Gratis amb inscripció
Inscripció
R:

TÍTULO: Històries del nan Borumballa.
AUTOR: Pasqual Alapont
DIRECCIÓN: Kika Garcelán
INTÉRPRETES: Pau Blanco, Vicent Domingo, Roberto Roig i Kika Garcelán
ESPACIO SONORO: David Alarcón
IDIOMA: Valencià

SINOPSIS:

Històries del nan Borumballa és la història d’un xiquet que ha de sotmetre’s a una operació complicada, on pot perdre la memòria, fins i tot hi pot perdre la vida. Per a salvar-se haurà de viure moltes peripècies , però ho aconseguirà gràcies al records de les històries que li contava de menut la seua mare. Perquè aquelles històries contenien ensenyaments per a enfrontar-se a tots els perills

El viatge de Víctor és com el periple d’Eliseu, que hagué de viure moltes penalitats per a tornar finalment a casa. És una reivindicació de la vida, de cadascuna de les escenes i dels records que són la nostra vida, que cal viure sense pensar en què ens espera al final.

I també és una reivindicació de la ficció, que és com una vacuna, capaç de curar-nos i de protegir-nos contra tots els mals que hem d’enfrontar al llarg de la nostra vida.

Inscripció ací

Professors / Ponents

Pascual Alapont (catarroja 1963)

És llicenciat en Geografia i Història per la Universitat de València, i ha treballat sempre vinculat al món del llibre i el teatre, bé com a traductor, editor, novel·lista o com a actor i dramaturg.

Ha publicat una quarantena de llibres entre obres infantils, juvenils, traduccions, novel·les i obres de teatre, entre les quals es poden destacar L’ovella negra, L’infern de Marta, Plens de ràbia, El Racó de Penèlope, Tota d’un glop, Beatrius, Tres tristos traumes, Pell de corder, El mal que m’habita, És complicat o la tetralogia al voltant dels populars personatges de Manel i l’avi Frederic (No sigues bajoca!, Estàs com una moto!, Me’n vaig de casa i Cagadets de por).

Kika Garcelán (Puçol 1982)

Kika Garcelán és titulada en interpretació a L’Escola del actor i llicenciada en Direcció d’escena en l’Escola Superior d’Art Dramàtic de València. Cursa també el postgrau de teatre en l’educació de la Universitat de València i Màster de producció artística a Universitat politècnica de València. Com actriu, ha treballat amb diverses companyies com ara Carme Teatre i Teatro de lo Inestable, i també en projectes propis. Com a directora ha treballat en L’Horta teatre, La família política, Institut Valencià de Cultura o Teatro de lo Inestable.

Horari i lloc:

Subscriu-te al nostre newsletter

* indicates required