Edició 2023 > Programació + Activitats > Activitats Paral·leles > A7. Un café amb María Ángeles Marchirant i Laura Marín (a+ Soluciones culturales)

A7. Un café amb María Ángeles Marchirant i Laura Marín (a+ Soluciones culturales)

Activitats vinculades a la profesionalització

  • Data;: Dimarts 26 de setembre de 2023
  • Horari: De 17h a 18:30h
  • Lloc: Cafè Artysana . C/ Dénia 49, València
Preu: Gratuïta amb inscripció
R:

Prendrem un café com a excusa per a tindre una xarrada amena i informal, amb María Ángeles Marchirant i Laura Marín d’a+ Soluciones Culturales, sobre qüestions de distribució perquè els assistents adquirisquen soltesa i recursos a l’hora de moure les seues propostes escèniques.

a+ Soluciones Culturales: Empresa de distribució, producció, formació i assessorament dins del sector de les Arts Escèniques, fundada i liderada per María Ángeles Marchirant i Laura Marín des de 2013. Amb la qualitat i el compromís com a senyals d’identitat, realitzem una labor d’acompanyament personalitzat per als artistes amb els quals col·laborem, propiciant la professionalització del talent emergent.

Entre els nostres objectius està el de buscar solucions a nous reptes i oferir un tracte de qualitat, combinant la proximitat i la confiança amb la serietat i el rigor professional

ACTIVITAT GRATUÏTA (PRÈVIA INSCRIPCIÓ A)
coordinacion@russafaescenica.com

Horari i lloc:

Subscriu-te al nostre newsletter

* indicates required