Edició 2018 > Activitats paralel·les > A6. Gran partitura de sorolls

A6. Gran partitura de sorolls

(TROBADA DE MÚSICA ELECTRO-ACÚSTICA) Mostra de tallers amb alumnes dels CEIP Balmes i Alejandra Soler

Activitat en col·laboració amb els centres educatius CEIP Balmes i CEIP Alejandra Soler

Accés lliure. Duració: 15’

Dijous 27 de setembre, 12:30h, en (CEIP Balmes) Carrer Mestre Aguilar 15

Divendres 28 de setembre, 12:30h, en (CEIP Alejandra Soler) Carrer Puerto Rico 5. 

R:

La GRAN PARTITURA DE SOROLLS no serà una partitura a l’ús, és a dir, ja escrita anteriorment, sinó que seran permutacions possibles de les experiències sonores viscudes en els tallers de David Alarcón i de Truna (Andrés Blasco) en els dos centres amb els alumnes durant la setmana. Una partitura estructurada però oberta, perquè els alumnes siguen partícips no solament en el procés sinó també en la presentació al públic.

David Alarcón, músic compositor

Ha realitzat tot tipus de treballs sonors: post-producció d’àudio, documentals, sonorització de revetles, microfonització de telesèrie, instal·lació de sistemes de so en cinema … bandes sonores per a teatre, dansa, cinema mut, documentals, curtmetratges, animació, video-art, instal·lacions i performace.

Truna (Andrés Blasco), artista sonor

Comença des de 1982 a fer música experimental. Des de 1995 aprofundeix en la seua activitat d’aute-luthier electrònic que li porta a crear un univers sonor propi, impregnat de pataphysica, futurisme i dadà. Col·labora amb cinema, teatre, dansa i improvisació amb altres artistes experimentals a nivell nacional i internacional.

Horari i lloc:

Subscriu-te al nostre newsletter

* indicates required