Edició 2020 > Activitats paralel·les > A5. Un café con Teresa de Juan.

A5. Un café con Teresa de Juan.

Xarrada sobre "Venda i distribució de les arts escèniques"

  • Lugar: Cafetería per definir
  • Fecha: Divendres 2 d’octubre 2020 
  • Horario: De 17h a 19h
R:

Plantegem una trobada distesa, al mateix temps que prenem un café, amb Teresa de Juan, on intentarem respondre preguntes com: Amb què somies quan acabes els teus estudis d’Art Dramàtic?

T’agradaria aportar al món les teues pròpies històries? Tens un projecte artístic que t’agradaria desenvolupar?

Saps com fer-ho o simplement et llances a la piscina? N’hi ha prou amb tindre talent? Com t’organitzes i planifiques? Com et vens?

Parlarem també de com podem formar part del mercat laboral, de la idiosincràsia de cada mercat, d’estratègies i eines necessàries…

Us convidem a reflexionar sobre com posar en marxa la producció d’un projecte en el qual segur us heu deixat la pell i també l’ànima.

Xarrada dirigida a joves emprenedors culturals.

Destinataris

Dirigit a:

Persones del sector de les arts escèniques interessats en la gestió i distribució, especialment artistes,

ompanyies emergents i joves emprenedors culturals. Trobada plantejada per a un màxim de 14 assistents.

ACTIVITAT GRATUÏTA

Per a inscriure’s cal enviar un correu  a coordinacion@russafaescenica.com

Professors / Ponents

Teresa de Juan

Llicenciada en Filologia Hispànica. Màster en gestió cultural

Després de 13 anys com a docent, en 1994 es vincula professionalment al teatre. Comença treballant en la cia. Teatre Micalet on realitza la producció executiva dels espectacles, a més d’altres gestions en la pròpia sala com la taquilla, organització de campanyes escolars, etc. En aquest procés treballa amb altres companyies alhora que col·labora amb entitats com l’Escalante Centre Teatral.

Al 2002 crea la seua pròpia empresa, en la qual produeix i coprodueix amb companyies com Piau Teatro, Traspasos Kultur, Teatro Animalario a més de distribuir companyies tant valencianes com nacionals: La Pavana, Teatro Animalario, Bramant Teatre, Cactus Teatre, Meridional producciones, Teatre de L’Abast, Alarcón&Cornelles, Cia La Intensa , Cia Unaovarias entre d’altres…També fa treballs d’assessorament en la producció i anàlisi de viabilitat d’aquests.

L’any 2012 crea juntament amb l’empresa Olympia Metropolitana el projecte EDUCANDOS A ESCENA dirigit a ESO i Batxillerat. En 2014 crea al costat de Rafa Alarcón el projecte educatiu ABRE EL TELÓN en el Teatre Principal d’Alacant.

Horari i lloc:

Subscriu-te al nostre newsletter

* indicates required