Edició 2023 > Programació + Activitats > Activitats Paral·leles > A5. 13. El arcano mayor de la muerte o cómo escribir desde la pérdida.

A5. 13. El arcano mayor de la muerte o cómo escribir desde la pérdida.

Curs d'Escriptura

  • DATES DILLUNS 25 i DIMARTS 26 DE SETEMBRE DE 2023 HORARI DE 10 a 14H
  • DURACIÓ DOS SESSIONS DE 4 HORES (TOTAL HORES 8)
  • ESPAI SEU DE LA SGAE PLACES 12 (Curs gratuït)
Preu: Curs gratuït

12 PLACES (Curs gratuït)
6 participants en Russafa Escènica 2023 (els que primer s’apunten que siguen socis de la SGAE), i altres 6 participants lliures amb l’únic requisit que siguen socis de la SGAE.

R:

6 participants en Russafa Escènica 2023 (els que primer s’apunten que siguen socis de la SGAE), i altres 6 participants lliures amb l’únic requisit que siguen socis de la SGAE.

Quin és el plantejament del taller?

Pensat per a persones que estiguen interessades a iniciar-se en el procés d’escriptura, durant el taller es facilitaran mecanismes i eines que ens permeten avançar o iniciar el procés creatiu acceptant la pèrdua i el desconcert com a part del procés d’escriptura. Escriure com qui trau una carta del tarot i veu en ella la possibilitat de transformació en lloc d’una mort assegurada.

A qui va dirigit el curs?

A totes aquelles autores, actors, actrius i directores que desitgen iniciar-se en l’escriptura teatral.

Inscripcions al correu coordinacion@russafaescenica.com.
Termini d’inscripció fins al 15 de setembre de 2023

Professors / Ponents

Guadalupe Sáez

Formada amb els dramaturgs Rafael Spregelburd, Eusebio Calonge, Sergio Blanco, Rosa Díaz, Juan Cavestany, Patrícia Pardo, Xavier Puchades, Paco Zarzoso, Sanchis Sinisterra i Enzo Cormann entre d’altres.

Actualment treballa com a dramaturga tant per a la seua companyia com per a altres companyies i institucions públiques i privades.

Horari i lloc:

Subscriu-te al nostre newsletter

* indicates required