Edició 2021 > Activitats paralel·les > A2. Curs de formació d’arts vives

A2. Curs de formació d’arts vives

El espectro, en teoría

  • Lloc: Sala Permea, CCCC (Centre del Carme Cultura Contemporània) | C/ Museu , 2
  • Data: Dimarts 21, dimecres 22 i dijous 23 de setembre de 2021 
  • Horari: De 10h a 15h (Tres dies. 5 hores al día. Total hores: 15)
R:

Quin és el plantejament del curs?

En aquestes sessions es buscarà aplicar la perspectiva hauntològica des del llenguatge escènic, a través de la investigació de les possibilitats teatrals de materials i objectes residuals i sense valor, descartes i desfets. S’experimentarà de manera individual i grupal eines com ara so, text i moviment per a articular les possibilitats del discurs espectral d’aquesta mena d’objectes i sustentar-los dramatúrgicament, amb la finalitat de crear una composició atractiva i funcional.

Imparteix El Conde de Torrefiel

A qui va dirigit el curs?

  • Creadores de qualsevol edat i disciplina.

A creadors, intèrprets i dramaturgs interessats en la investigació i l’experimentació en el camp de les arts escèniques.

Total places: 17

  • 7 places per a estudiants d’últim curs d’art dramàtic prèvia selecció amb CV.
  • Para estas plazas los interesados deberán haber adjuntado un VIDEO que la CIA solicitará.
  • 5 places per a participants en Russafa Escènica 2021
  • 5 Places lliures per a professionals. (Per ordre d’inscripció).

GRATÜIT

Per inscriure’t, envia un correu a coordinacion@russafaescenica.com  amb l’assumpte INSCRIPCIÓ CURS i indicant el teu nom, cognoms, telèfon mòbil i a quin curs vols inscriure’t.

 

Con la colaboración de

Professors / Ponents

El Conde de Torrefiel

Los trabajos escénicos de El Conde de Torrefiel, (2010), se caracterizan por puestas en escena donde coreografía, texto y imágenes plásticas convergen para observar las tensiones que problematizan el presente vivo, con el objetivo último de investigar las posibilidades estéticas del lenguaje escénico.

Los trabajos de El Conde de Torrefiel han sido presentados en salas y festivales de Europa, Asia y América, como el Kunstenfestivaldesarts de Bruselas, el Wiener Festwochen de Viena, el Festival d’Automne de Paris, el Festival GREC de Barcelona, Short Theater de Roma, MMCA de Seul (Korea), Hellenic Festival de Atenas, Museo del Chopo de Mexico DF, Festival Transamerique de Montréal o Hau Berlin, entre otros.

Horari i lloc:

Subscriu-te al nostre newsletter

* indicates required