Edició 2018 > Activitats paralel·les > A10. Sorolls i interferències professionals -i personals-, a la vida de 5 dones polítiques i/o gestores

A10. Sorolls i interferències professionals -i personals-, a la vida de 5 dones polítiques i/o gestores

Taula redona i debat obert

Dilluns 24 de setembre a les 18:30h

La Boulangerie.
Plaça Doctor Landete 3 baix.

 

 

R:

Taula redona en la qual es compartiran cinc experiències vitals a través d’una sèrie de preguntes a cinc dones de perfil polític i/o gestor. 

En la taula es debatran i compartiran reflexions sobre si, pel fet de ser dones, s’han trobat, o no, amb “sorolls/interferències” i obstacles en les seues carreres, tant a nivell professional com a personal.

Després d’exposar les seues experiències amb intervencions breus, s’obrirà un espai de debat i reflexió entre les participants i el públic assistent.

Modera:

Silvia Sarasua Coordinadora de premsa i comunicació de Russafa Escènica

Intervindran:

 

Carmen Amoraga Toledo Directora General de Cultura i Patrimoni de la Generalitat Valenciana
Regina Enguídanos-Coronel Advocada. Coordinadora tècnica de AISGE
Isabel Lozano Lázaro Regidora Delegada, de l’ Ajuntament de València, d’Igualtat i Polítiques Inclusives, Inserció Sòcio-Laboral, Universitat Popular i Presidenta de la Junta Municipal de Russafa.
María Oliver Sanz 2a Tinenta d’Alcalde de l’Ajuntament de València, Regidora d’Educació, Vivenda, Acció Cultural i Gestio de Patrimoni Municipal. 
Glòria Tello Company Tinenta d’alcalde de l’Ajuntament de València. Regidora de Patrimoni i Recursos Culturals, Orquesta i Bandas Municipals i Benestar Animal.
 

 

Horari i lloc:

Subscriu-te al nostre newsletter

* indicates required