Espanya. setembre 2019

Programació

:in

Granero

Producción de una compañía valenciana que recibe una residencia por parte de Russafa Escènica para la elaboración de un proyecto que genere lazos con el territorio, concretamente con el barrio de Russafa.

El granero es posible gracias a la red de GRANEROS DE CREACIÓN 2019/2021 y todos los festivales, salas e instituciones que lo conforman.

Boscos

Propostes escèniques de 60 minuts aproximadament, on els equips de treball cerquen tancar i acabar els projectes, amb la finalitat de continuar mostrant els seus treballs una vegada estrenats en el festival, per a nodrir la programació d’altres espais i fer gira.

Programació Boscos

Vivers

Propostes escèniques d’entre 20 i 30 minuts on poder investigar i treballar sense la pressió de mostrar un espectacle acabat. Gèrmens de possibles futures propostes mostrats en espais idonis per a germinació.

Programació Vivers

Hivernacle

L’HIVERNACLE és la proposta més ambiciosa del Festival Russafa Escènica i està dirigit als alumnes d’interpretació de qualsevol de les escoles i acadèmies oficials d’Art Dramàtic de la ciutat de València. Així doncs, L’HIVERNACLE, és també un projecte pioner en el nostre territori que incentiva la unió dels talents joves amb un equip de creadors i productors d’arts escèniques professional.

Hivernacle 2018: enSÒRDIDor

:out

Planter escènic

Proposta dins del marc de Russafa IN on conèixer els textos d’algunes de les dramaturges i dramaturgs més destacades de la Comunitat Valenciana.

El PLANTER ESCÈNIC és possible gràcies a la col·laboració de la Fundació SGAE. 

Planter escènic

Parcs

Propostes, tant de sala com de carrer, que centren el seu treball en els nous llenguatges escènics i la innovació. Propostes nacionals i internacionals que s’estrenen a València, dins del marc del festival.

Programació Parcs

Jardí escènic

Micro propostes escèniques d’entre 5 i 10 minuts que es realitzen en un espai totes alhora, durant una hora i mitja i en bucle, que els espectadors poden visitar construint el seu propi recorregut.

Una proposta que tindrà lloc en el Centre del Carme Cultura Contemporània, en col·laboració amb el Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana.

Jardí Escènic 2018

Parterre

Taller d’arts plàstiques fusionades amb dansa.

Amb la col·laboració i patrocini de la Fundació Bancaixa.

Parterre

Subscriu-te al nostre newsletter

* indicates required