19 setembre - 06 octubre 2019

Fem barri, fem ciutat

Activitats realitzades en el barri de Russafa

 • R:in

  Boscos

  Espectacles de 60 minuts aprox en espais privats d’aforaments d’entre 40 a 90 espectadors.

 • R:in

  Vivers

  Propostes escèniques d’entre 20 i 30 minuts on poder investigar i treballar sense la pressió de mostrar un espectacle acabat. Gèrmens de possibles futures propostes mostrats en espais idonis per a germinació.

 • R:in

  Hivernacle

  1 Espectacle producció pròpia de Russafa Escènica de 70 minuts aprox, que sorgeix després de la realització d’un taller de creació i recerca.

 • R:in

  Planter escènic

  Proposta on conèixer els textos d’algunes de les dramaturges i dramaturgs més destacades de la Comunitat Valenciana. El PLANTER ESCÈNIC és possible gràcies a la col·laboració de la Fundació SGAE.

Activitats realitzades fora del barri de Russafa en tota València

 • R:out

  Parcs

  Propostes, tant de sala com de carrer, que centren el seu treball en els nous llenguatges escènics i la innovació. Propostes nacionals i internacionals que s’estrenen a València, dins del marc del festival.

 • R:out

  Jardí escènic

  Micro propostes escèniques d’entre 5 i 10 minuts que es realitzen en un espai totes alhora, durant una hora i mitja i en bucle, que els espectadors poden visitar construint el seu propi recorregut.

  Una proposta que tindrà lloc en el Centre del Carme Cultura Contemporània, en col·laboració amb el Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana.

Twitter

Flickr

Subscriu-te al nostre newsletter

* indicates required