Russafa Escènica posa a la disposició del públic entrades anticipades online

Categorías: Blog

¡Russafa Escènica ha posat a la disposició del públic entrades anticipades online per a la cinquena edició del festival!

La trobada multidisciplinària se celebrarà enguany entre el 17 i el 27 de setembre sota el lema “Famílies”. Fins ara els bitllets i entrades es podien aconseguir únicament de forma física, acudint a la taquilla habilitada pel festival. No obstant açò, en aquesta edició s’afegeix una altra via i els usuaris, a través de la plana web www.russafaescenica.com disposen d’un contingent limitat d’entrades. Amb això, pretenem reduir les cues que es formen en els dies previs al festival i evitar desplaçaments innecessaris.

BLOG RE-Venta entradas

¡Recorda: aquest sistema romandrà operatiu fins el pròxim dia 6 de setembre!

L’organització de Russafa Escènica recorda que “amb les entrades online es paguen les despeses que genera el festival i les donacions obtingudes amb els bitllets que s’aconsegueixen de manera presencial, es reparteixen equitativament entre els artistes, espais i organitzadors per a intentar cobrir part dels costos que els suposa participar i mostrar les seues propostes”.

Compartir Email this to someoneShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

Deja un comentario