Programación > Parques > Bailar es cosa de libros

Bailar es cosa de libros

Pere Faura

Cataluña

La Rambleta
Carrer de Pius IX, 46017 València

  • Edades: Edad recomendada entre 5 y 10 años
  • Duración: 75 minutos
  • Idioma: Castellano
Comprar entradas
R:out

Sinopsis:

Què passa si convidem a fer servir les eines de la dansa per escriure o descriure, llegir l’objecte que conté el relat, per després arribar al seu contingut? Perquè no hi ha dubte, la dansa sap escriure relats amb un alfabet diferent del de l’escriptura, i el constitueixen els passos i les accions

corporals. Aquest és el joc literari que proposem enguany: mirar, admirar i participar de l’art de la dansa (espai, temps, moviment) ballant un llibre. L’única regla: el ballarí, que convidarà als infants a jugar amb l’objecte llibre, per després endinsar-se per les seves pàgines, emprant el llenguatge corporal propi de la dansa.

Sólo 80 Plazas

Ficha Artística :

  • Direcció: Pere Faura
  • Ballarins: Claudia Solwat i Javier Vaquero
  • Producció: Pere Faura amb FLIC Festival
+ Info sobre la compañía

L’any 2006, es gradua a la School for New Dance Development (SNDO) d’Amsterdam, amb una peça de dansa que guanya l’ITS Festival Award , i és seleccionada per la gira DansClick al voltant dels Països Baixos. Aquell mateix any entra com a coreògraf resident al Teatre Frascati d’Amsterdam , on crea la major part de les seves obres, presentades internacionalment, i el 2009 rep el prestigiós premi Charlotte Köhler Prijs.

Després de graduar-se de l’Amsterdam Master of Choreography, el 2011 torna a Barcelona i treballa en noves produccions en diferents centres de creació de la ciutat, així com col·labora amb altres artistes com Iñaki Álvarez, Joan Escofet, Aggtelek o Desilence Studio, entre d’altres.

El seu treball es caracteritza per l’apropiació d’elements de la cultura pop, com l’striptease , la disco, els musicals o el porno, remesclats en una coreografia multidiscipli nar que combina tots els elements de l’engranatge teatral.

A part del seu treball com a creador, també realitza una faceta de programació i disseny de contextos per a l’exhibició artística a través del col·lectiu ARTAS (ARTistes ASSociats a La Poderosa) i com a membre fundador de G.R.U.A (Grup de Recerca d’Universos Artístics) on col·labora amb Claudia Solwat i Anna Rubriola.

Precio: 6€ + Comisión de gestión 0,40
Comprar entradas

Representaciones:

Domingo 07/10/18 > 12:30h

La Rambleta
Carrer de Pius IX, 46017 València

Suscríbete a nuestro newsletter

* indicates required